Er du glad i å samarbeide med andre mennesker og jobbe for felles mål?

Skadekoordinator (vikariat)

Vi leter etter en kandidat som har erfaring fra kundeservice eller kontorarbeid, gjerne høyere administrativ utdannelse og erfaring fra skadebehandling. Hos oss vil du drive skadebehandling på telefon og e-post.

Stillingen er et vikariat (12 mnd.), men med mulighet for fast ansettelse.

SØKNADSFRIST 12. AUGUST 2018

Les mer om stillingen på finn.no.

https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=123733014&fks=123733014

Kontaktinformasjon

Trine Jensen
Teamleder
Mobil: 970 68 805
E-post: trine.jensen@ncl-as.no

Fantastiske kollegaer i Norwegian Claims Link

Velkommen til oss!

Om Norwegian Claims Link

Norwegian Claims Link AS er et av landets største frittstående skadeoppgjørsselskap. Vi opptrer som representant og prosessfullmektig for flere utenlandske forsikringsselskaper som tilbyr ulike forsikringer i Norge.

Norwegian Claims Link innehar spesialkompetanse innenfor fast eiendoms rettsforhold og forsikringsrett generelt. Vi har også omfattende prosedyreerfaring knyttet til disse rettsområdene. Norwegian Claims Link behandler per i dag også skader relatert til yrkesskadeforsikring, næringsbygg og bedriftsforsikringer, samt krav under diverse garantiordninger.

Vårt selskap er inndelt i to skadeteam og et Spesialskadeteam, herunder Teknisk team. Totalt er vi ca. 50 medarbeidere.

Norwegian Claims Link eies av svenske Söderberg & Partners. Söderberg & Partners ble etablert i 2004. De er i dag Sveriges ledende finansielle rådgivere og formidlere av forsikringer og finansielle produkter og har mer enn 3 mrd. (SEK) i omsetning. Söderberg & Partners har totalt 1800 medarbeidere i det som nå er blitt et nordisk konsern.
soderbergpartners.se/vision-och-varderingar/

Norwegian Claims Links lokaler

Norwegian Claims Links lokaler