Vi søker erfaren saksbehandler, næringsbygg- og bedriftsforsikring

Vi ønsker å styrke vårt skadeteam og søker etter en effektiv, dyktig og erfaren saksbehandler innenfor næringsbygg- og bedriftsforsikring.

I tillegg til saksbehandling innenfor de ovennevnte områdene vil det være muligheter for behandling av skader knyttet til motorvogn-, båtforsikring og yrkesskadeforsikring.

Vi tilbyr

Norwegian Claims Link kan tilby spennende arbeidsoppgaver i et faglig engasjerende miljø, konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsvilkår.

Vi har et fantastisk arbeidsmiljø der vi gir deg mulighet til å utvikle deg selv og dele kunnskap og ideer. Vi skal forenkle og fornye forsikringsmarkedet og sammen skal vi skape fremtidens forsikringsmarked og fremtidens forsikringsfolk.

Vi holder til i flotte kontorlokaler på Lysaker rett ved togstasjonen, og har avdelingskontor på Moholt i Trondheim. Denne stillingen ønskes i hovedsak plassert på Lysaker, men det er også mulig å ha Moholt som arbeidssted.

Søknad sendes snarest på e-post til  gro.saeten@norwegianbroker.no  
Legg ved søknad, CV, attester og vitnemål. 
Det bes også opplyst om Lysaker eller Trondheim er ønsket arbeidssted.

Kvalifikasjoner

• Relevant arbeidserfaring

• Serviceinnstilt og proaktiv

• Entusiastisk og blid

• Effektiv

• Lagspiller, fleksibel og innsatsvillig

• Analytisk og løsningsorientert

Arbeidssted

Lysaker Torg 15, Lysaker eller Jonsvannsveien 140, Trondheim

Søknad

Søknad sendes snarest på e-post til gro.saeten@norwegianbroker.no

Legg ved søknad, CV, attester og vitnemål.

Det bes også opplyst om Lysaker eller Trondheim er ønsket arbeidssted.

Kontaktinformasjon

For nærmere informasjon om stillingen – ta kontakt med:

Elisabeth Bogen (advokat) / elisabeth.bogen@ncl-as.no / tlf: 922 17 302,

eller

Gro Sæten (HR-konsulent) / gro.saeten@norwegianbroker.no / tlf: 976 07 237

Om Norwegian Claims Link

Norwegian Claims Link AS (NCL) er et av landets største frittstående skadeoppgjørsselskap. Vi er en del av Nordens største forsikringsmeglerhus Söderberg og Partners. NCL opptrer som representant og prosessfullmektig for flere norske og utenlandske forsikringsselskaper som tilbyr ulike forsikringer i Norge.
Den norske delen av konsernet innbefatter også selskapene Norwegian Broker, Garde, Bafo Forsikring og Bafo Forsikringsmegling.

NCL sin hovedvirksomhet er å håndtere krav som fremmes under en boligselgerforsikring. Vi innehar spesialkompetanse innenfor fast eiendoms rettsforhold og forsikringsrett. Vi har også omfattende prosedyreerfaring knyttet til disse rettsområdene. NCL er inndelt i to skadeteam og et spesialskadeteam, med til sammen ca. 40 medarbeidere hvor de fleste er jurister, advokatfullmektiger og advokater.


Vår visjon


Gjennom nytenkning og unik kompetanse skal vi forandre forsikringsbransjen til det beste for kunder og partnere. Vi jobber for kundene og innretter oss slik at kunden faktisk opplever at vi forenkler skadeoppgjøret. 

VÅRE VERDIER
  • Gjør det enkelt
  • Gjør det riktig
  • Tenk nytt
  • Vær entusiastisk og blid
image description Det skal alltid være hyggelig å være kunde, samarbeidspartner og medarbeider i selskapet.​

Vi holder til i lyse og trivelige lokaler på Lysaker Torg