Vi er i vekst og ønsker å styrke vårt skadeoppgjør i Trondheim som vil foregå i tett faglig samarbeid med vårt kontor i Oslo.

Vi søker 2 fulltidsstillinger:
  • Erfaren advokat
  • Nyutdannet jurist 
Ansvarsområder
  • Boligselgerforsikring
Faglig og personlig kompetanse
  • Utdannet jurist eller relevant arbeidserfaring innen eiendom / avhendingsloven 
  • Positiv, serviceinnstilt og proaktiv
  • God til å kunne arbeide selvstendig og i team
  • Gode evner til å prioritere arbeidsoppgaver
  • Være effektiv og strukturert
  • Gode kommunikasjonsevner, skriftlig og muntlig
  • Erfaring innen og / eller interesse for digitale verktøy
Vi tilbyr:

Norwegian Claims Link tilbyr spennende arbeidsoppgaver i et faglig engasjerende miljø, konkurransedyktige betingelser, samt gode pensjons- og forsikringsvilkår. For den rette personen er det gode muligheter for karriereutvikling i selskapet.

Vi har et fantastisk arbeidsmiljø, der vi gir deg muligheten til å utvikle deg selv og dele kunnskap og ideer. Sammen skal vi skape fremtidens forsikringsmarked og fremtidens forsikringsfolk!

Som erfaren advokat vil du i tillegg ha det faglige ansvaret på kontoret; herunder behandle de tyngre kravene, bistå kolleger, holde deg faglig oppdatert og kvalitetssikre kontorets arbeid.

Det er nødvendig med bred erfaring fra behandling av krav under avhendingsloven samt og kunne arbeide selvstendig med slike problemstillinger. Gjerne også erfaring med rettslige prosesser innen fagområdet avhending av fast eiendom / eiendomstransaksjoner. I tillegg må du være en dyktig forhandler.

KONTAKTINFORMASJON:

Nina Risvik Johannessen

Advokat/Teamleder

Mobil: 952 23 516

E-post: nina.risvik.johannessen@ncl-as.no

Vi holder til i flotte kontorlokaler på Moholt i Trondheim.

Vennligst legg CV, vitnemål/karakterer og eventuelle attester ved søknaden.

Fantastiske kollegaer i Norwegian Claims Link

Velkommen til oss!

Om Norwegian Claims Link

Norwegian Claims Link er et av landets største frittstående skadeoppgjørsselskap. Vi er en del av Nordens største forsikringsmeglerhus Söderberg & Partners. Norwegian Claims Link opptrer som representant og prosessfullmektig for flere utenlandske forsikringsselskaper som tilbyr ulike forsikringer i Norge.

Den norske delen av konsernet innbefatter også selskapene Norwegian Broker, Bafo Forsikring, Bafo Forsikringsmegling, Garde AS og Quality Broker.

Norwegian Claims Link sin hovedvirksomhet er å håndtere krav som fremmes under en boligselgerforsikring tegnet av selger. Vi innehar spesialkompetanse innen rettsforhold og forsikringsrett for fast eiendom. Norwegian Claims Link er inndelt i to skadeteam og et spesialskadeteam, med til sammen ca. 40 medarbeidere hvor de fleste er jurister, advokatfullmektiger og advokater.