Vi søker erfaren saksbehandler, næringsbygg- og bedriftsforsikring

Vi ønsker å styrke vårt skadeteam og søker etter en effektiv, dyktig og erfaren saksbehandler innenfor næringsbygg- og bedriftsforsikring. I tillegg til saksbehandling innenfor de ovennevnte områdene vil det være muligheter for behandling av skader knyttet til båtforsikring og yrkesskadeforsikring.

Kvalifikasjoner

- Tidligere relevant arbeidserfaring

- Positiv, serviceinnstilt og proaktiv

- Entusiastisk

- Effektiv

- Lagspiller, fleksibel og innsatsvillig

- Analytisk og løsningsorientert

Vi tilbyr

Norwegian Claims Link kan tilby spennende arbeidsoppgaver i et faglig engasjerende miljø, konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsvilkår.

Vi har et fantastisk arbeidsmiljø der vi gir deg mulighet til å utvikle deg selv og dele kunnskap og ideer. Vi skal forenkle og fornye forsikringsmarkedet og sammen skal vi skape fremtidens forsikringsmarked og fremtidens forsikringsfolk.

Vi holder til i flotte kontorlokaler på Lysaker rett ved togstasjon og busstopp.

Om arbeidsgiveren

Norwegian Claims Link AS (NCL) er et av landets største frittstående skadeoppgjørsselskap. Vi er en del av Nordens største forsikringsmeglerhus Söderberg og Partners. NCL opptrer som representant og prosessfullmektig for flere utenlandske forsikringsselskaper som tilbyr ulike forsikringer i Norge.

Den norske delen av konsernet innbefatter også selskapene Norwegian Broker, Bafo Forsikring og Bafo Forsikringsmegling.

NCL sin hovedvirksomhet er å håndtere krav som fremmes under en boligselgerforsikring tegnet av selger. Vi innehar spesialkompetanse innenfor fast eiendoms rettsforhold og forsikringsrett. Vi har også omfattende prosedyreerfaring knyttet til disse rettsområdene. NCL er inndelt i et skadeteam og et spesialskadeteam, med til sammen ca. 40 medarbeidere hvor de fleste er jurister, advokatfullmektiger og advokater.

Vår visjon


Gjennom nytenkning og unik kompetanse skal vi forandre forsikringsbransjen til det beste for kunder og partnere. Vi jobber for kundene og innretter oss slik at kunden faktisk opplever at vi forenkler skadeoppgjøret. 

VÅRE VERDIER
  • Gjør det enkelt
  • Gjør det riktig
  • Tenk nytt
  • Vær entusiastisk og blid

 

Søknadsfrist

Senest 5.januar 2018

Vi behandler søknader fortløpende.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Marius Martinsen-Røsting

Mobil: 930 33 037

Tlf: 67 83 51 30

E-post: marius.rosting@ncl-as.no

image description Det skal alltid være hyggelig å være kunde, samarbeidspartner og medarbeider i selskapet.​

Norwegian Claims Link - fellesområde