Er du vår nye prosedyreadvokat?

Vi ønsker å styrke vårt spesialskadeteam og søker etter en engasjert, dyktig og positiv advokat til å håndtere prosesser for domstolene samt behandle tilbakesøkningskrav. Stillingen krever prosedyreerfaring og man bør ha arbeidserfaring innenfor minimum et av rettsområdene: fast eiendom, kontraktsrett og forsikringsrett.

Fast stilling og vikariat

I tillegg til en fast stilling søker vi et vikariat for en svangerskapspermisjon, med oppstart i januar 2018.

Kvalifikasjoner

- prosedyreerfaring

- gode akademiske resultater

- entusiastisk

- pålitelig og resultatbevisst

- lagspiller, fleksibel og innsatsvillig

- analytisk og løsningsorientert

- høy etisk standard

- gode skriftlige og muntlige fremstillingsevner

Ansvarsområder

Som advokat i teamet vil du få ansvaret for egen portefølje. Du vil bistå internasjonale klienter og være en del av et fantastisk team med et unikt miljø, både faglig og sosialt.

Du får gode arbeidsbetingelser med blant annet prosessgodtgjørelse i tillegg til fastlønn, og et arbeidssted i nye, flotte lokaler sentralt på Lysaker. Stillingen vil innebære noe reisevirksomhet i forbindelse med domstolsbehandling.

Søknadsfrist

Løpende - senest 20. desember

Om arbeidsgiveren

 

Norwegian Claims Link AS (NCL) er et av landets største frittstående skadeoppgjørsselskap. Vi opptrer som representant og prosessfullmektig for flere utenlandske forsikringsselskaper som tilbyr ulike forsikringer i Norge.

NCL sin hovedvirksomhet er å håndtere krav som fremmes under en boligselgerforsikring tegnet av selger. Vi innehar spesialkompetanse innenfor fast eiendoms rettsforhold og forsikringsrett. Vi har også omfattende prosedyreerfaring knyttet til disse rettsområdene. NCL er inndelt i et skadeteam og et spesialskadeteam, med til sammen ca. 40 medarbeidere hvor de fleste er jurister, advokatfullmektiger og advokater.

Norwegian Claims Link - fellesområde

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Victoria van der Lagen-Larsen

Mobiltelefon: 924 05 404

E-post: victoria@ncl-as.no

Vår visjon


Gjennom nytenkning og unik kompetanse skal vi forandre forsikringsbransjen til det beste for kunder og partnere. Vi jobber for kundene og innretter oss slik at kunden faktisk opplever at vi forenkler skadeoppgjøret. 

VÅRE VERDIER
  • Gjør det enkelt
  • Gjør det riktig
  • Tenk nytt
  • Vær entusiastisk og blid

 

image description Det skal alltid være hyggelig å være kunde, samarbeidspartner og medarbeider i selskapet.​